Daripada: Mazlie Nadzri & Nordin Othman

"Okay. Semuanya dah siap. Tinggal buat order form je"

Nampak mudah, ramai yang dah buat. Aku pun mesti boleh buat."

Anda cuba, mencuba, membaca tutorial, copy-and-paste kod-kod yang anda jumpa...

TETAPI GAGAL!

"Cis, tanya kat forum pulak lah," anda berkata kepada diri anda sendiri.

"Tapi nanti semua orang tahu yang aku tak tahu pulak..."

Jika anda merupakan seorang programmer, ini tidak menjadi masalah kepada anda. Tapi bagaimana pula kalau anda seorang usahawan yang hanya mahu membuat duit cepat?

Ianya akan menjadi liabiliti kepada anda. Anda terpaksa meluangkan berjam-jam masa anda di hadapan komputer untuk mempelajari PHP.

Tapi tahukah anda, sebenarnya, anda boleh membuat order form dengan mudah tanpa perlu mengupah sesiapa pada harga RM50 atau mendapat malu bertanya di forum?

Ya ! Di dalam laman web ini, anda akan mengetahui bagaimana untuk membuat order form. Dan, paling penting: anda tidak perlu tahu langsung programming untuk mempelajarinya!

Hanya ikut instruction yang diberikan dan anda boleh mula membuat borang tempahan untuk pelbagai produk anda akan datang!

Dengan ini, saya memperkenalkan...

 

Anda akan diberikan dua jenis borang. Satu memerlukan pelawat meletakkan alamat rumah mereka, dan satu lagi tidak memerlukannya.

Anda boleh lihat contoh di bawah:

Fungsi borang tempahan yang menerima alamat pembeli Fungsi borang tempahan yang tidak menerima alamat pembeli

 

Untuk melihat betapa mudahnya untuk membuat order form ini, sila lihat demo di bawah.

Demo Betapa Mudahnya Membuat Order Form:



 

Senang bukan? Ianya tidak memerlukan anda mempelajari programming, PHP, atau cURL. Ianya hanya memerlukan anda RM20 untuk mendapatkan panduan ini dan yang paling best ialah...

ANDA BOLEH MENGGUNAKANNYA UNTUK SEMUA PRODUK
YANG ANDA MAHU CIPTA!

Ya... anda tidak perlu lagi mengupah, menyuruh, meminta, merayu orang untuk mengajar anda menulis tetapi anda hanya perlu

a) Dapatkan panduan mudah ini
b) Baca
c) Buat!

3 langkah sahaja untuk mendapatkan order form berfungsi untuk produk-produk anda.

Cool, kan?

"Order form amat penting"

"Salah satu soalan yang selalu orang tanya saya adalah, bagaimana nak buat order form? Saya nak jawab, saya sering kesibukan. Nak buat panduan, juga tak sempat.

Tapi kini, dah tak jadi masalah lagi. Kalau ada orang tanya saya soalan yang sama, saya akan suruh mereka dapatkan panduan di laman web ni yang mudah difahami.

Order form amat penting. Ia memudahkan pelanggan anda untuk membuat pembelian di laman web. Jangan susahkan mereka suruh buat itu dan ini. Padahal ada cara mudah untuk senangkan pembelian mereka iaitu EASY ORDER FORM."

 
Yang ikhlas,


Mohd Zulfadli (smartzul)
Info. Product Creator
www.SmartUsaha.com

 

"Easy Order Form - memang mudah. Mudah sangat"

"Kalau sebelum ini saya sering pening kepala kerana script yang saya buat di JotForm.com sering berterabur dengan bahasa html.

Tambahan pula, kerja-kerja tradisional membuat order form sering ambil masa 1-2 jam. Sekarang tidak lagi! Kini saya hanya perlu 5 minit sahaja untuk menambah borang tempahan dengan EasyOrder Form.

Terima kasih kepada Mazlie kerana telah memudahkan kerja-kerja mereka bentuk Borang Tempahan saya. Memang berbaloi-baloi!"

Yang ikhlas,


Azidah Jaslani
http://www.massage-secrets-exposed.com
Stop your pain with simple pressure movements on the right nerve!

 

Perhatikan bagaimana proses pembelian menggunakan sistem order form ini:

KELEBIHAN EASY ORDER FORM

Sistem order form ini juga mampu:

Merekod IP pembeli
 
Merekod waktu borang dihantar
 
Menyimpan alamat pembeli
 
Fungsi ridirect (anda boleh 'bawa' pembeli ke halaman special offer selepas sahaja pembeli menghantar borang tempahan, dan ini boleh menambah keuntungan perniagaan anda)

"Anda kini menemui penyelesaiannya.."

"Bagi sesiapa yang masih lagi tidak tahu membina order form / ruang pesanan. Anda kini menemui penyelesaiannya.

Easy Order Form ciptaan saudara Mazlie telah memudahkan pembinaan page pesanan produk anda. Dengan panduan pemasangan yang disediakan.

Saya berani jamin bahawa anda tidak lagi akan menghadapi masalah pemasangan ruang pesanan. Sekaligus meningkatkan kadar jualan produk anda."

Yang ikhlas,


Aqif
www.aqifstrategi.com

"Tak payah nak susah-susah, cuma perlu copy anda paste sahaja"

"Seperti yang kita semua tahu order form memang amat penting untuk menerima tempahan produk.

Saya sama seperti newbie yang lain sudah tentu terkial-kial nak mereka order form yang sudah tentu mengambil masa yang lama untuk menyiapkan sesuatu projek.

Dengan adanya Easy Order Form dari saudara Mazlie ni, saya tak fikir panjang, terus je samba satu! Tak payah nak susah-susah, cuma perlu copy anda paste sahaja.

Memang menjimatkan masa saya. Syabas Mazlie kerana memudahkan kerja saya!"

Yang ikhlas,


Shukor Subahir
shukorsubahir.com/blog

 

Dengan fungsi yang ada seperti merekod IP pembeli dan merekod waktu borang dihantar, anda boleh menyemak samada pembelian yang dilakukan adalah betul atau palsu.

Berapa harga sistem ini?

Mungkin anda menyangkakan ianya melebihi RM30, RM50, tapi saya tidak akan menjual dengan harga sebegitu kepada anda, harga yang saya tawarkan adalah harga MAMPU BAYAR, sistem ini hanya dijual dengan harga...

RM20

Amat-amat berbaloi jika anda tanya saya.

Jika anda terfikir, "alah, boleh cari online", saya persilakan anda. Anda boleh mencari, tetapi ianya akan membuatkan anda terpaksa menanggung risiko lain iaitu masa. Setiap hari ada sahaja orang yang cuba menjual produk mereka dan mendapatkan borang tempahan untuk laman jualan produk mereka.

Jika anda lambat, apa jadi? Anda akan ketinggalan.

Kalau anda tidak mahu itu berlaku, senang sahaja: dapatkan panduan ini. Mudah, dan ianya untuk sesiapa sahaja yang mahu menjual produk atau servis.

"Sangat mudah dan praktikal "

"Syabas kepada Mazlie kerana berjaya menghasilkan satu lagi panduan berbentuk praktikal dan sangat mudah diikuti. Penerangan bergambar langkah demi langkah amat sesuai untuk mereka yang teramat baru dalam pembinaan borang tempahan secara online ini.

Borang tempahan merupakan elemen penting dalam laman web jualan dan bukan senang nak cari script, fail dan template serta penerangan pemasangannya di dalam Bahasa Melayu. Tapi, Mazlie telah mempermudahkan kerja saya. Tak sampai 5 minit, saya dah ada borang tempahan online saya sendiri.

Yang bestnya lagi, saya boleh menggunakan aplikasi lengkap ini seberapa banyak yang saya suka. Paling best, Mazlie bermurah hati bagi kita jual semula produk ini dan keuntungan 100% milik kita (Lesen RR). Pakcik kayo.


Yang ikhlas,

Ruhaifi Razak
www.binaportal.myportal.my

PS: Berdasarkan pengalaman saya, Mazlie sentiasa menyediakan support selepas jualan yang amat memuaskan

 

Jangan tangguh-tangguh lagi. Mudahkan hidup anda dengan mendapatkan Sistem Easy Order Form ini.

Sekian,

Mazlie Nadzri & Nordin Othman

Pembayaran Hubungi